Rakennuspalvelut alan vastuulliselta toimijalta Keravalta

Rakennus T.Toivonen Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaat rakennuspalvelut Keravalla ja muualla Uudenmaan alueella. Oli kyseessä sitten talonrakennus, remontointi tai korjausrakentaminen, olemme apunasi vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella. Lue lisää palveluistamme ja käänny puoleemme, kun työnjäljen laadulla ja toiminnan luotettavuudella on sinulle merkitystä.

Yhteystiedot

Remontointi ja korjausrakentaminen

Hoidamme huoneistoremontit ja rakennuksen ulkopuolella toteutettavat korjausrakentamisen työt aina alusta loppuun asti. Rakennuksen sisätiloissa teemme muun muassa keittiöremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit, pintaremontit sekä kaikki muut tarvitsemasi remontointikokonaisuudet – myös koko huoneiston käsittävät laajat kokonaisuudet.

 

Rakennuksen ulkopuolelle sijoittuvista korjausrakentamisen töistä hoidamme muun muassa valesokkelikorjaukset, runko- ja vesikattotyöt sekä rappaustyöt. Olemme korjausrakentamisen kokeneita konkareita ja ammattitaitomme kattaa lähes kaikki alaan liittyvät tehtävät.

Kysy meiltä myös rakennusten perustustöistä.

Lue lisää yrityksestämme

Talon rakentaminen avaimet käteen -palveluna

Rakennamme muun muassa omakotitalot, rivitalot sekä erilaiset hallit kaiken kattavana avaimet käteen -palveluna. Tarjoamme siis kaikista vaivattomimman tavan toteuttaa tarvitsemasi rakennukset täysin toiveidesi mukaisesti. Huolehdimme urakasta alkuvalmisteluista ja suunnittelusta lähtien aina viimeisimpien yksityiskohtien viimeistelyyn asti. Jäljiltämme rakennus on valmis uusille asukkaille ja käyttäjille. Sinun tehtäväksesi jää toiveidesi kertominen sekä mahdollisten valmiiden suunnitelmien toimittaminen.

 

Meille maksat aina vain tehdystä työstä hyväksymäsi sopimuksen mukaisesti. Pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla urakan etenemisestä ja olemme tavoitettavissasi aina, kun apuamme tarvitset.

Pyydä tarjous!

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Olemme tavoitettavissasi puhelimitse joka arkipäivä. Halutessasi voit myös kirjoittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Yhteystiedot